Golvläggare i Enköping - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Enköping

Annons:
I staden Enköping finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Enköping som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Enköping.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Enköping hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Enköping företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Enköping som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Enköping

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Enköping vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Lars-Bygg S. Eriksson AB
Fjärdhundrag. 19
745 30 Enköping


Jannes Golv
Vallby Kroby 8
745 98 Enköping


Lars Bengtsson Bygg AB
Härnevi Rotbrunna 1
745 96 Enköping


Westerberg, Lars Erik Tuwe
Hejareg. 17
749 42 ENKÖPING


Ena Golv AB
Salav. 5
745 39 ENKÖPING


Skattmansö Rörservice
Gamla v. 21
745 71 ENKÖPING


Stenteknik i Västerås AB
Veckholm Basta 20
745 99 ENKÖPING


Tobias & Kents Golv AB
Kaptensg. 8
749 35 ENKÖPING


Engårdens Bygg AB
Tullg. 34
745 30 Enköping


Golv&Kakelspecialisten AB
Hjortv. 14
745 71 ENKÖPING


Nylunds Kakel & Golv AB
Litslenav. 9
749 41 Enköping

Annons:


Fakta om Enköping - golvlaggare.eu

Enköping är en tätort i Uppland och centralort i Enköpings kommun, Uppsala län. Enköping är beläget vid motorvägen E18 och Mälarbanan vid Mälarens norra strand. Enköpingsån rinner genom orten. Enköpings slogan Sveriges närmaste stad myntades 1965 av reklamchef vid Bahco, Bertil Danielsson.

Yta: 1 066,70 hektar
Invånarantal: 21121, år 2010

Pris på golvläggning i Enköping

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Enköping varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Enköping arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Enköping.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Enköping rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.