Golvläggare i Björklinge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Björklinge

Annons:
I staden Björklinge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Björklinge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Björklinge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Björklinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Björklinge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Björklinge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Björklinge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Björklinge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Luthagens Plattsättning, AB
Björklinge-Lund 76
743 74 Björklinge


Strömbergs Entreprenad AB
Torkelsbo 107
743 72 Björklinge


Björklinge Färg AB
Sandbrov. 2 B
743 64 BJÖRKLINGE


Maries Möbelklädsel
Stråv. 9
743 63 Björklinge


Kim Lindqvist Golv AB
Björklinge-Gränby 57
743 74 Björklinge


Golv & Form
Fasma Nybygget 136
743 74 Björklinge

Annons:


Fakta om Björklinge - golvlaggare.eu

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

Pris på golvläggning i Björklinge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Björklinge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Björklinge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Björklinge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Björklinge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.