Golvläggare i Bälinge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bälinge

Annons:
I staden Bälinge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bälinge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bälinge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bälinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bälinge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bälinge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bälinge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bälinge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Egemalm, Tommie
S. Krycklinge 22
743 82 Bälinge


Uppsala Industrigolv, AB
Isgrena 31
743 86 Bälinge


Po Kakel O Puts
Målstav. 4 I
743 81 BÄLINGE


SchyllertS Bygg, Mur & Plattsättning
Isgrena 110
743 86 Bälinge


Kiplingeberg Byggnadsvård & Inredning AB
Kiplingeberg 7
743 86 Bälinge

Annons:


Fakta om Bälinge - golvlaggare.eu

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Pris på golvläggning i Bälinge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bälinge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bälinge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bälinge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bälinge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.