Golvläggare i Alunda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Alunda

Annons:
I staden Alunda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Alunda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Alunda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Alunda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Alunda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Alunda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Alunda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Alunda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Hoas Mattor o. Markiser
Rundv. 21
747 32 Alunda


Hår & Design Studioa AB
Centrumv. 7 D
747 31 ALUNDA


Edlunds Trafik AB
Alunda 93
747 91 ALUNDA

Annons:


Fakta om Alunda - golvlaggare.eu

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Pris på golvläggning i Alunda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Alunda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Alunda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Alunda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Alunda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.