Golvläggare i Vega - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vega

Annons:
I staden Vega finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vega som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vega.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vega hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vega företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vega som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vega

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vega vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Fasadentusiasterna Olvega AB
Nordqvists v. 5
136 49 Vega


Törnans Golv och Interiör
Palanders v. 18
136 49 Vega


Vega Plattsättning AB
Söderhagsv. 26 B
136 49 Vega


City Golv i Stockholm AB
Oscars v. 39
136 49 Vega


Golv Team Stockholm AB
Brusewitz v. 23
136 49 Vega

Annons:


Fakta om Vega - golvlaggare.eu

Vega är en del av tätorten Stockholm i Haninge kommun. Den gränsar i norr till Länna i Huddinge kommun och i öster till Söderhagen och Drevviken. Vegas folkmängd var 3 665 i december 2009. Orten är bland annat känd för Vegabaren. Restaurangen var från början en korvkiosk och kallades Drive in.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på golvläggning i Vega

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vega varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vega arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vega.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vega rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.