Golvläggare i Vaxholm - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vaxholm

Annons:
I staden Vaxholm finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vaxholm som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vaxholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vaxholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vaxholm företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vaxholm som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vaxholm

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vaxholm vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Zimkido By Sweden AB
Hamng. 22 A
185 32 Vaxholm


Eriksson & Dahlin Golventreprenad AB
Yttriumv. 9
185 94 Vaxholm


Herrlins Måleri Stockholm
Krokv. 6
185 94 Vaxholm


Welin-Berger Entreprenad AB
Soldatg. 18
185 34 Vaxholm

Annons:


Fakta om Vaxholm - golvlaggare.eu

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Yta: 163,97 hektar
Invånarantal: 4 857, år 2010

Pris på golvläggning i Vaxholm

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vaxholm varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vaxholm arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vaxholm.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vaxholm rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.