Golvläggare i Västerhaninge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Västerhaninge

Annons:
I staden Västerhaninge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Västerhaninge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Västerhaninge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Västerhaninge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Västerhaninge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Västerhaninge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Västerhaninge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Västerhaninge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Haninge Parkettservice AB
Furudalsv. 14
137 34 VÄSTERHANINGE


Sjöström, Roger
Huggarv. 18
137 40 Västerhaninge


J.R.S Golv i Haninge
Lugnetv. 43
137 36 VÄSTERHANINGE


Olsson, Mathias
Fållbrunnav. 7
137 91 Västerhaninge


Benny Andersson Entreprenad
Gnejsv. 33
137 37 Västerhaninge


JLM Entreprenad
Konvaljev. 3
137 36 VÄSTERHANINGE

Annons:


Fakta om Västerhaninge - golvlaggare.eu

Västerhaninge är en tätort och en kommundel som ingår i Haninge kommun på Södertörn. Tätorten och kommundelen angränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot Jordbro i söder av ett öppet jordbrukslandskap.

Yta: 931,56 hektar
Invånarantal: 15 134, år 2010

Pris på golvläggning i Västerhaninge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Västerhaninge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Västerhaninge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Västerhaninge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Västerhaninge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.