Golvläggare i Värmdö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Värmdö

Annons:
I staden Värmdö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Värmdö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Värmdö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Värmdö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Värmdö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Värmdö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Värmdö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Värmdö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Magnus Björklund Bygg AB
Hässelviksv. 7
139 60 Värmdö


Tescan Byggrent AB
Norrnäsv. 41
139 50 VÄRMDÖ


Rcv Entreprenad AB
Evago AB
Boda Byv. 3
139 90 VÄRMDÖ


GreilertS Entreprenad
Sjöstrandstigen 8
139 41 VÄRMDÖ


Wahlbergs Bygg & Golv
Smedsv. 19
139 33 Värmdö

Annons:


Fakta om Värmdö - golvlaggare.eu

Värmdö kommun är en kommun i Stockholms län. Centralorten Gustavsberg ligger två mil öster om Stockholm. Kommunen är huvudsakligen belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med en mindre del (Nämdö distrikt) i nordöstra Södermanland. Värmdö kommun omfattar stora delar av Stockholms södra skärgård.

Yta: 456,58 km2
Invånarantal: 41 107, år 2015

Pris på golvläggning i Värmdö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Värmdö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Värmdö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Värmdö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Värmdö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.