Golvläggare i Vårby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vårby

Annons:
I staden Vårby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vårby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vårby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vårby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vårby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vårby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vårby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vårby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Vårby Färghall AB
Vårby Allé 53
143 30 Vårby


Farons Måleriservice AB
Myrstuguv. 205
143 32 Vårby


Rg Bygg
Botkyrkav. 11
143 30 Vårby


Kolasa Bygg
Bäckgårdsv. 2
143 42 VÅRBY


Dsse Träarbetare AB
Mogårdsv. 39
143 43 Vårby


Sf Bygg
Myrstuguv. 119
143 32 Vårby


Vind Inredning AB
Örbrinken 6
143 32 Vårby

Annons:


Fakta om Vårby - golvlaggare.eu

Vårby är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse ingår i tätorten Stockholm. Troligen kom människor till Vårby-Masmoområdet redan under stenåldern. Strandlinjen låg cirka 30 meter högre än idag och Östersjön gick in med en grund vik vid Masmo.

Yta: 6,5 km2
Invånarantal: 10 115, år 2011

Pris på golvläggning i Vårby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vårby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vårby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vårby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vårby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.