Golvläggare i Väddö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Väddö

Annons:
I staden Väddö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Väddö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Väddö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Väddö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Väddö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Väddö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Väddö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Väddö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Väddö Kakel & Renovering
Sandviksv. 58
764 91 VÄDDÖ


Roslagskustens Byggnadstjänst AB
Salnövägen 80
764 92 Väddö


Väddö Golv Marcus Mattsson
Värdshusv. 7 A
764 30 Väddö

Annons:


Fakta om Väddö - golvlaggare.eu

Väddö (Wäddö) är den norra delen av en ö i norra Roslagen (i Norrtälje kommun) och ligger cirka 10 mil nordost om Stockholm. Väddö ingår i Väddö socken som tillhör gamla Väddö och Häverö skeppslag. I söder övergår Väddö till Granö, Barnens ö (Lingslättö) och Björkö och i norr finns broförbindelse till Fogdö och Singö.

Yta: 12 790 hektar
Invånarantal: 3000, år 2010

Pris på golvläggning i Väddö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Väddö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Väddö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Väddö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Väddö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.