Golvläggare i Uttran - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Uttran

Annons:
I staden Uttran finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Uttran som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Uttran.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Uttran hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Uttran företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Uttran som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Uttran

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Uttran vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Segersjö Salongen
Segersjöv. 16
147 61 UTTRAN


Ekströms Parkett och Golvslipning AB
Segersjöv. 8
147 61 UTTRAN


Freddes Trä & Parkett AB
Segersjöv. 8
147 61 UTTRAN


Profglans HB
Kyrkvärdsv. 30
147 62 Uttran


Hmf Golvtjänst AB
Segersjöv. 8
147 61 UTTRAN

Annons:


Fakta om Uttran - golvlaggare.eu

Uttran är en del av tätorten Tumba i Botkyrka kommun belägen i Grödinge socken mot gränsen till Salems kommun, vid sjön Uttrans östra del, Utterkalven. Vid sjön Uttran anlades i början av 1900-talet två sanatorieanläggningar, Söderby sjukhus och Uttrans sjukhus.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på golvläggning i Uttran

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Uttran varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Uttran arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Uttran.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Uttran rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.