Golvläggare i Tungelsta - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tungelsta

Annons:
I staden Tungelsta finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tungelsta som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tungelsta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tungelsta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tungelsta företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tungelsta som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tungelsta

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tungelsta vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Boström Kakel & Sten AB, Anders
Nederstav. 14
137 55 Tungelsta


Säwström Golv och Textil Design
Lidav. 5
137 55 Tungelsta


P. Castillo Bygg & Golv AB
Tungelstav. 148
137 55 Tungelsta


Eros Prestanda Golv
Salbergs v. 21
137 93 Tungelsta


Charlestone Plattsättning
Ålstav. 29
137 56 TUNGELSTA


Säwström Golv och Textil AB
Lidav. 5
137 55 Tungelsta


Hx2 Golv AB
Dubbelv. 4
137 57 Tungelsta


Andersson Kjell E. Byggare
Fruns v. 6
137 92 TUNGELSTA


Gustens Golv AB
Trestegsv. 20
137 54 TUNGELSTA

Annons:


Fakta om Tungelsta - golvlaggare.eu

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånarantal: 4 257, år 2003

Pris på golvläggning i Tungelsta

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tungelsta varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tungelsta arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tungelsta.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tungelsta rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.