Golvläggare i Tumba - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tumba

Annons:
I staden Tumba finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tumba som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tumba.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tumba hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tumba företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tumba som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tumba

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tumba vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

M P Industrigolv AB
Hans Stahles v. 15
147 41 Tumba


Björk Industrigolv AB
Kottestigen 117
147 43 Tumba


Tumba Golvservice AB
Grödingev. 49
147 31 TUMBA


Vreta Bygg Och Plattsättning AB
Långsvängen 33
147 44 TUMBA


Raines Trägolv
Hökv. 29
147 34 Tumba


Jp Golvservice
Grytstigen 89
147 52 Tumba


Mbr Ventilation & Allservice AB
Storvretsv. 25
147 54 Tumba


Anders Andersson Entreprenad
Storvretsv. 80
147 54 Tumba


Piotr Wernerowski Construction
Vedstigen 19
147 52 Tumba


Mvg Hantverk
Lantjägarv. 24
147 55 TUMBA


Pasanen Golv & Städ AB
Skäcklingev. 117
147 55 TUMBA

Annons:


Fakta om Tumba - golvlaggare.eu

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Pris på golvläggning i Tumba

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tumba varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tumba arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tumba.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tumba rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.