Golvläggare i Trångsund - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Trångsund

Annons:
I staden Trångsund finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Trångsund som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Trångsund.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Trångsund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Trångsund företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Trångsund som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Trångsund

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Trångsund vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Barvemo, Ulf Erik Patrik
Pärlfiskarv. 24
142 63 TRÅNGSUND


Nynäs Golvservice
Nytorpsv. 5 A
142 63 TRÅNGSUND


Antika Golv i Stockholm AB
Norströms v. 3
142 60 Trångsund


Bbn Gruppen AB
Blåsippsdalen 16
142 64 Trångsund


Byggutvecklarna Thorsell & Berg AB
Odonbacken 14
142 64 Trångsund


P S Golv AB
Forsfararv. 12
142 66 Trångsund

Annons:


Fakta om Trångsund - golvlaggare.eu

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

Pris på golvläggning i Trångsund

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Trångsund varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Trångsund arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Trångsund.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Trångsund rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.