Golvläggare i Stocksund - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Stocksund

Annons:
I staden Stocksund finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Stocksund som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Stocksund.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Stocksund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Stocksund företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Stocksund som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Stocksund

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Stocksund vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Aag Byggservice
Sikrenov. 4
182 77 STOCKSUND

Annons:


Fakta om Stocksund - golvlaggare.eu

Stocksund är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse huvudsakligen ingår som en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Lilla Värtan och Stocksundets norra strand. I kommundelen ingår även ön Tranholmen vars bebyggelse bildar en egen tätort.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på golvläggning i Stocksund

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Stocksund varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Stocksund arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Stocksund.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Stocksund rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.