Golvläggare i Stockholm - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Stockholm

Annons:
I staden Stockholm finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Stockholm som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Stockholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Stockholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Stockholm företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Stockholm som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Stockholm

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Stockholm vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Wasa Parkettservice AB
Völundsg. 9
113 21 Stockholm


Stadens Golv AB
N. Stationsg. 99
113 64 STOCKHOLM


Lindman AB, Nils
Inedalsg. 1
100 28 STOCKHOLM


KC Golv
Åsögatan 128
116 24 Stockholm


Bjoorn Flooring AB
Grev Turegatan 11b
114 46 Stockholm

Annons:


Fakta om Stockholm - golvlaggare.eu

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Pris på golvläggning i Stockholm

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Stockholm varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Stockholm arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Stockholm.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Stockholm rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.