Golvläggare i Stenhamra - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Stenhamra

Annons:
I staden Stenhamra finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Stenhamra som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Stenhamra.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Stenhamra hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Stenhamra företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Stenhamra som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Stenhamra

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Stenhamra vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvbiten I Stockholm AB
Vallviksv. 114
179 61 STENHAMRA


Färingsö Golv AB
Melbav. 6
179 63 STENHAMRA


Allmar Bygg Och Fasad AB
Ängsv. 12 B
179 61 STENHAMRA

Annons:


Fakta om Stenhamra - golvlaggare.eu

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Pris på golvläggning i Stenhamra

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Stenhamra varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Stenhamra arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Stenhamra.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Stenhamra rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.