Golvläggare i Spånga - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Spånga

Annons:
I staden Spånga finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Spånga som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Spånga.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Spånga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Spånga företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Spånga som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Spånga

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Spånga vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Tapetrummet
Spånga Torg 23
163 51 SPÅNGA


Servicestart Sverige AB
Skogängsv. 59
163 41 Spånga


Byggexperterna I Europa AB
Stormbyv. 2
163 55 SPÅNGA


Alsen Consulting
Dalängsv. 17
163 44 SPÅNGA


Nya Golv i Västerort
Erik Tegels v. 2 B
163 40 SPÅNGA


Flysta Byggredovisning AB
Rullstensv. 27
163 45 Spånga


Solhems Plattsättning AB
Sörgårdsv. 69
163 52 Spånga


Moden, Noa
Sörgårdsv. 51
163 54 Spånga


Blr Byggtjänst
Axbyplan 20
163 73 SPÅNGA


Kvalitetssäkra Byggen I Stockholm AB
Stormbyv. 2
163 55 SPÅNGA


Vrb Bygg AB
Rissnav. 3 B
163 42 SPÅNGA


Liban, Kos Nuh
Hyppingeplan 5
163 68 SPÅNGA

Annons:


Fakta om Spånga - golvlaggare.eu

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Pris på golvläggning i Spånga

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Spånga varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Spånga arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Spånga.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Spånga rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.