Golvläggare i Sorunda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sorunda

Annons:
I staden Sorunda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sorunda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sorunda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sorunda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sorunda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sorunda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sorunda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sorunda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Fi - Snickeri O Måleri AB
Carl Bondes v. 27
148 71 SORUNDA


Mats Holmström Golv
Segersängsv. 13
148 96 Sorunda


Ingemar Eriksson Golv & Bygg
Gullvivev. 7
148 71 SORUNDA


MikaS Plattsättning och Bygg
Porthus 13
148 97 SORUNDA

Annons:


Fakta om Sorunda - golvlaggare.eu

Sorunda är en tätort i Nynäshamns kommun bestående av flera mindre byar där även Sorunda kyrka ligger, sockenkyrka i Sorunda socken. Nära kyrkan ligger en tingshög.

Yta: 110,32 hektar
Invånarantal: 1 307, år 2010

Pris på golvläggning i Sorunda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sorunda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sorunda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sorunda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sorunda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.