Golvläggare i Sköndal - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sköndal

Annons:
I staden Sköndal finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sköndal som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sköndal.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sköndal hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sköndal företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sköndal som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sköndal

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sköndal vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Hermida Bygg
Orhemsv. 132
128 65 Sköndal


Artur
Tårtv. 24
128 69 Sköndal


Petra Bygg och Renovering AB
Bengt Bagares Gränd 21
128 66 SKÖNDAL


Edinson All Cleaning
Dalbobranten 19
128 68 SKÖNDAL


Kai Erik Lindbom
Sköndalsv. 98
128 68 SKÖNDAL


AB Assars Herr- & Gossekipering
Sköndalsv. 116
128 68 SKÖNDAL


Sköndals Parkett och Bygg
Gråhundsv. 214
128 62 SKÖNDAL


Mobile Design Europé AB
Mandelbrödsv. 2
128 69 Sköndal


Jordestam Konsult AB
Bagargränd 14
128 67 Sköndal


Lövbergs Mattor, L,
Kubbeg. 20
128 67 Sköndal

Annons:


Fakta om Sköndal - golvlaggare.eu

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Pris på golvläggning i Sköndal

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sköndal varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sköndal arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sköndal.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sköndal rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.