Golvläggare i Skogås - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skogås

Annons:
I staden Skogås finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skogås som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skogås.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skogås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skogås företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skogås som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skogås

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skogås vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Epotex Säljservice AB
Svarvarv. 10
142 50 SKOGÅS


Freddys Golvservice AB
Fjäderv. 16
142 52 SKOGÅS


Metodgolv i Stockholm AB
Speditionsv. 15
142 50 SKOGÅS


Nolimo Kök & Interiör AB
Storvretsv. 32
142 34 SKOGÅS


Målareden
Loftv. 3
142 35 Skogås


Torkab Entreprenad AB
Speditionsv. 15
142 50 SKOGÅS


Hebe Städ & Fastighetsservice AB
Vallhornsv. 4
142 32 SKOGÅS


Lissma Golv
Persbergsv. 1
142 91 Skogås


Trångsunds Parkett & Byggtjänst HB
Drevviksv. 6 A
142 52 SKOGÅS


Orient Bygg & Städ AB
Loftv. 14
142 35 Skogås


Robert Eriksson Service
Rökslingan 22 A
142 52 SKOGÅS

Annons:


Fakta om Skogås - golvlaggare.eu

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Pris på golvläggning i Skogås

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skogås varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skogås arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skogås.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skogås rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.