Golvläggare i Skarpnäck - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skarpnäck

Annons:
I staden Skarpnäck finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skarpnäck som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skarpnäck.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skarpnäck hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skarpnäck företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skarpnäck som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skarpnäck

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skarpnäck vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Miljögolv i Stockholm AB
Flygfältsg. 4
128 30 Skarpnäck


Solumcura AB
Segelflygsg. 6
128 33 SKARPNÄCK


Prokbygg i Stockholm
Flyghamnsg. 4
128 35 SKARPNÄCK


RA Golv AB
Flygfältsg. 7
128 30 Skarpnäck


Hammarby Plattsättning
Statsrådsv. 34
128 38 Skarpnäck


Cabella AB
Varmfrontsg. 18
128 34 Skarpnäck


EMJ Service AB
Pilotg. 2
128 32 Skarpnäck


Stockholms Golvutjämning AB
Flygfältsg. 1
128 30 Skarpnäck

Annons:


Fakta om Skarpnäck - golvlaggare.eu

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Pris på golvläggning i Skarpnäck

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skarpnäck varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skarpnäck arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skarpnäck.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skarpnäck rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.