Golvläggare i Skå - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skå

Annons:
I staden Skå finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skå som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skå företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skå som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skå

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skå vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

City Golv Roland Lindgren AB
Lillängsv. 2
179 75 SKÅ


Prospekt Golv AB
L. Berga 4
179 75 SKÅ

Annons:


Fakta om Skå - golvlaggare.eu

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånarantal: 738, år 1952

Pris på golvläggning i Skå

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skå varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skå arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skå.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skå rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.