Golvläggare i Sigtuna - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sigtuna

Annons:
I staden Sigtuna finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sigtuna som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sigtuna.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sigtuna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sigtuna företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sigtuna som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sigtuna

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sigtuna vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Varma Hus
Skråmsta 507
193 91 Sigtuna


Högalid Mur & Puts
Hälgesta 249
193 91 Sigtuna

Annons:


Fakta om Sigtuna - golvlaggare.eu

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånarantal: 8444, år 2010

Pris på golvläggning i Sigtuna

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sigtuna varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sigtuna arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sigtuna.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sigtuna rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.