Golvläggare i Segeltorp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Segeltorp

Annons:
I staden Segeltorp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Segeltorp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Segeltorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Segeltorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Segeltorp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Segeltorp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Segeltorp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Segeltorp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Renovera Mitt AB
Chronas v. 7
141 71 SEGELTORP


Brandt Service AB
Vårdkasev. 5
141 74 Segeltorp


Mic-Golv
Hagv. 26
141 70 Segeltorp


Mathias Sundberg Plattmäster
Slåtterv. 43 B
141 70 Segeltorp


Pege:S Golvbeläggningar
Tjäderv. 7
141 72 Segeltorp


Byggbröderna Anläggning I Stockholm AB
Värnv. 21
141 74 Segeltorp

Annons:


Fakta om Segeltorp - golvlaggare.eu

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Pris på golvläggning i Segeltorp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Segeltorp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Segeltorp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Segeltorp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Segeltorp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.