Golvläggare i Saltsjöbaden - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Saltsjöbaden

Annons:
I staden Saltsjöbaden finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Saltsjöbaden som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Saltsjöbaden.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Saltsjöbaden hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Saltsjöbaden företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Saltsjöbaden som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Saltsjöbaden

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Saltsjöbaden vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Edison Fabian Paredes Semanate
Fisksätra Torg 11
133 41 Saltsjöbaden


Ecua Golvrenovering
Fisksätra Torg 6
133 41 Saltsjöbaden


Yezbeck Byggtjänster AB
Fisksätra Torg 6
133 41 Saltsjöbaden


Golv och Väggkompaniet A.Lundberg AB
Mov. 12
133 36 Saltsjöbaden


Saltsjöbadens Kakelbutik AB
073 - 650 59 99B & D Grupp HB
Harrg. 10
133 42 SALTSJÖBADEN


Passa Personlig Assistent AB
Älgöv. 369
133 37 SALTSJÖBADEN


AF Golv & Bygg
08 - 651 51 10Lindroos Plattsättning AB
Service Torget AB
Ringv. 5 B
133 39 SALTSJÖBADEN


Dahlin Jan Golv
Snörpvadsg. 28
133 43 Saltsjöbaden

Annons:


Fakta om Saltsjöbaden - golvlaggare.eu

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Yta: 541,94 hektar
Invånarantal: 9 491, år 2010

Pris på golvläggning i Saltsjöbaden

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Saltsjöbaden varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Saltsjöbaden arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Saltsjöbaden.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Saltsjöbaden rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.