Golvläggare i Rosersberg - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Rosersberg

Annons:
I staden Rosersberg finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Rosersberg som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Rosersberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Rosersberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Rosersberg företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Rosersberg som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Rosersberg

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Rosersberg vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

JB Bad & Bygg, AB
Slottsv. 101
195 95 ROSERSBERG


Rimi Bygg AB
Norrsunda Skoby 110
195 95 ROSERSBERG


Björkmans Golv & Kakel
Slottsv. 101
195 95 ROSERSBERG

Annons:


Fakta om Rosersberg - golvlaggare.eu

Rosersberg är en tätort i Sigtuna kommun som ligger mellan Märsta och Upplands Väsby. Strax utanför tätorten finns Rosersbergs slott, Anstalten Storboda, Räddningsskolan i Rosersberg.[2] och ett stort industriområde med bl.a. logistikcenter, kombiterminal och postterminal.

Yta: 183,62 hektar
Invånarantal: 1 671, år 2010

Pris på golvläggning i Rosersberg

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Rosersberg varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Rosersberg arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Rosersberg.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Rosersberg rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.