Golvläggare i Rönninge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Rönninge

Annons:
I staden Rönninge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Rönninge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Rönninge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Rönninge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Rönninge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Rönninge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Rönninge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Rönninge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Tjärnbergs Golv & Vägg
Westerdahlsv. 43
144 61 Rönninge


Isaksson Golvteknik
Bofinkstigen 13
144 42 RÖNNINGE


BaS Golv
Bondestigen 11
144 37 RÖNNINGE


Svensk Golvavjämning AB
Prästkragestigen 3
144 33 RÖNNINGE


Hantverksspecialisten Sverige AB
Söderby Torgs Allé 15
144 52 Rönninge


S.W Parkettgolv HB
Svampstigen 29
144 40 RÖNNINGE


Rönninge Golv
Bondestigen 21
144 37 RÖNNINGE


Nisch Entreprenad
Säbytorgsv. 8 C
144 30 Rönninge

Annons:


Fakta om Rönninge - golvlaggare.eu

Rönninge är en kommundel och tidigare tätort i Salems kommun, Stockholms län. Numera anses Rönninge i befolkningsstatistiskt hänseende vara sammanvuxet med tätorten Tumba. Namnet "Rönninge" förekommer första gången i slutet av 1500-talet som benämning på ett nyanlagt torp underställt Uttringe.

Yta: 7,57 km2
Invånarantal: 15 205, år 2010

Pris på golvläggning i Rönninge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Rönninge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Rönninge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Rönninge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Rönninge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.