Golvläggare i Rimbo - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Rimbo

Annons:
I staden Rimbo finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Rimbo som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Rimbo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Rimbo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Rimbo företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Rimbo som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Rimbo

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Rimbo vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Jonas Arnolds
Rälsvägen 6
762 61 RIMBO


Ragges Golv
Nybodav. 10
762 41 RIMBO

Annons:


Fakta om Rimbo - golvlaggare.eu

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Pris på golvläggning i Rimbo

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Rimbo varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Rimbo arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Rimbo.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Rimbo rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.