Golvläggare i Ösmo - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ösmo

Annons:
I staden Ösmo finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ösmo som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ösmo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ösmo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ösmo företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ösmo som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ösmo

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ösmo vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Södertörns Golvtjänst AB
Kvastv. 10
148 33 ÖSMO


Ösmo Stensättning
Björn Barkmans v. 6
148 32 ösmo


Berggrens Kakel & Murningsarbeten
Lokes v. 16
148 33 ÖSMO


Systemstrategerna Holding Sh AB
Björn Barkmans v. 19
148 32 ösmo


Strömkvist Golv
Nätv. 21
148 35 ÖSMO

Annons:


Fakta om Ösmo - golvlaggare.eu

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Yta: 219,37 hektar
Invånarantal: 3911, år 2010

Pris på golvläggning i Ösmo

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ösmo varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ösmo arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ösmo.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ösmo rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.