Golvläggare i Nynäshamn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Nynäshamn

Annons:
I staden Nynäshamn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Nynäshamn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Nynäshamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Nynäshamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Nynäshamn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Nynäshamn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Nynäshamn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Nynäshamn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Björkqvists Golv, AB
Hacktorpsv. 33
149 41 Nynäshamn


Jb Konsult & Entreprenad
Teknikerv. 8
149 45 Nynäshamn


Tungelsta Plattsättning AB
Telegrafg. 36
149 41 Nynäshamn


Annis Redovisning AB
Snickargränd 5
149 30 Nynäshamn


Patrik Ek Design Bygg & Plattsättning AB
Bryggstigen 4
149 35 NYNÄSHAMN


Sts Golv Och Byggtjänst HB
Ängg. 21
149 50 Nynäshamn

Annons:


Fakta om Nynäshamn - golvlaggare.eu

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånarantal: 13 510, år 2010

Pris på golvläggning i Nynäshamn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Nynäshamn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Nynäshamn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Nynäshamn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Nynäshamn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.