Golvläggare i Nykvarn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Nykvarn

Annons:
I staden Nykvarn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Nykvarn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Nykvarn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Nykvarn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Nykvarn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Nykvarn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Nykvarn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Nykvarn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Söderberg O Haglund Parkett & Golv AB
08 - 552 471 03Accent Måleri I Mälardalen AB
Tallbacksv. 40
155 30 NYKVARN


Bespack Golv & Byggentreprenad AB
070 - 491 17 99Golvspecialisterna Sverige AB
Biv. 10
155 32 NYKVARN


Pve Sten AB
Skogsv. 1 B
155 30 NYKVARN


Lars Lennart Karlsson Mark & Fastigheter AB
BROKVARN FÖRETAGSHUSET
155 34 NYKVARN


Berglund Kakeldesign, Tony
Vänstra 21
155 91 Nykvarn


Arcium AB
Ramtorpsvägen
NYKVARN


Golv Essen AB
Morkullsv. 6
155 30 NYKVARN


Strandviks Trägolv AB
Malstensslingan 17
155 34 NYKVARN


R Lindahl Golv Service AB
070 - 541 08 00Ha Parkett
Solbacken
155 94 NYKVARN

Annons:


Fakta om Nykvarn - golvlaggare.eu

Nykvarn är en tätort och centralort i Nykvarns kommun i Stockholms län i Södermanland. Orten ligger 1,5 mil väster om Södertälje.I Nykvarn finns grundskolorna Turingeskolan (F-5), Björkestaskolan (F-5) och Lillhagaskolan (6-9). Nykvarns herrgård ligger i orten som genomkorsas av Svealandsbanan

Yta: 439,33 hektar
Invånarantal: 6 497, år 2010

Pris på golvläggning i Nykvarn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Nykvarn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Nykvarn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Nykvarn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Nykvarn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.