Golvläggare i Norrtälje - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Norrtälje

Annons:
I staden Norrtälje finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Norrtälje som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Norrtälje.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Norrtälje hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Norrtälje företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Norrtälje som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Norrtälje

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Norrtälje vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golv Ove AB
Furusundsv. 100
761 93 NORRTÄLJE


Anders Golv & Kakel AB
Abborrv. 12
761 41 Norrtälje


Thunborgs Golvservice AB
Kristineholmsv. 36
761 72 Norrtälje


Åkerlunds Grund o Kakel AB
Två kyrkors väg 78
761 73 NORRTÄLJE


Örjans Golv & Kakel AB
Görlaslingan 14
761 41 Norrtälje


Karlsängens Golvslip AB
Malstarakan 20
761 73 NORRTÄLJE


Solution Golv & Kakel, AB
Görlaslingan 23
761 41 Norrtälje


Göran Erikssons Trägolv
Herkulesg. 7
761 31 NORRTÄLJE


Jb Keramik och Sten AB
Soluddsv. 8
761 97 NORRTÄLJE


Narstrand Fastighetsbolag AB
Brobyvägen 82
761 74 Norrtälje

Annons:


Fakta om Norrtälje - golvlaggare.eu

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

Pris på golvläggning i Norrtälje

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Norrtälje varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Norrtälje arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Norrtälje.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Norrtälje rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.