Golvläggare i Nacka - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Nacka

Annons:
I staden Nacka finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Nacka som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Nacka.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Nacka hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Nacka företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Nacka som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Nacka

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Nacka vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Byggnads AB Roger Andersson Mur & Puts & Plattsä
Klippv. 8
131 42 NACKA


Kubo Sängar & Mattor
Forumv. 12
131 53 NACKA


Nockeby Parkett & Entreprenad AB
Sickla Allé 9
131 65 Nacka


Woodfloors
Sickla Allé 9
131 65 Nacka


Investar AB
Järlasjöbrinken 6
131 60 NACKA

Annons:


Fakta om Nacka - golvlaggare.eu

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Pris på golvläggning i Nacka

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Nacka varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Nacka arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Nacka.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Nacka rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.