Golvläggare i Munsö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Munsö

Annons:
I staden Munsö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Munsö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Munsö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Munsö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Munsö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Munsö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Munsö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Munsö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Wiklunds Golvservice, Leif
Kungsljusv. 6
178 91 Munsö

Annons:


Fakta om Munsö - golvlaggare.eu

Munsö är en småort i Ekerö kommun och kyrkbyn i Munsö socken, belägen på ön Munsön. Munsö kyrka ligger här.

Yta: 20 hektar
Invånarantal: 126, år 2010

Pris på golvläggning i Munsö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Munsö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Munsö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Munsö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Munsö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.