Golvläggare i Märsta - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Märsta

Annons:
I staden Märsta finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Märsta som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Märsta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Märsta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Märsta företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Märsta som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Märsta

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Märsta vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Happy Homes Sigtuna Golv och Kakel
Sönderborgsg. 2
195 30 Märsta


Rosersbergs Golv Happy Homes
Sönderborgsg. 2
195 30 Märsta


Jmd Totalentreprenad AB
Friggag. 5
195 58 Märsta


Fe Mur & Puts
Skepptuna Ista 267
195 93 MÄRSTA


Sigtuna Badrum & Kök AB
Bromsta 203
195 92 Märsta


Sigtuna Golv AB
Sönderborgsg. 2
195 30 Märsta


Karolinas Städ&Bygg
Kungshörnet 3
195 58 Märsta


Märsta Golvslipning
Lingonstigen 4
195 44 MÄRSTA


Mh Unlimited AB
Ringv. 29
195 31 MÄRSTA


Illapu Service AB
Norrbackav. 1 C
195 45 Märsta


Sa&Ba Byggservice AB
Frejg. 67
195 53 MÄRSTA


Fe Mur & Puts AB
Skepptuna Ista 267
195 93 MÄRSTA


Jg Golv och Bygg AB
Söderg. 3 C
195 34 Märsta

Annons:


Fakta om Märsta - golvlaggare.eu

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Pris på golvläggning i Märsta

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Märsta varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Märsta arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Märsta.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Märsta rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.