Golvläggare i Ljusterö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ljusterö

Annons:
I staden Ljusterö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ljusterö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ljusterö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ljusterö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ljusterö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ljusterö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ljusterö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ljusterö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Ljusterö Golvservice
Tallhöjdsv. 2
184 97 LJUSTERÖ


Byggnadsfirma Lars K. Hansson
Västerkärrsv. 1
184 97 LJUSTERÖ

Annons:


Fakta om Ljusterö - golvlaggare.eu

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

Pris på golvläggning i Ljusterö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ljusterö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ljusterö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ljusterö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ljusterö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.