Golvläggare i Lidingö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lidingö

Annons:
I staden Lidingö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lidingö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lidingö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lidingö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lidingö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lidingö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lidingö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lidingö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

OSS Golv AB
Torsvikssvängen 7
181 34 LIDINGÖ


Lidingö Plattsättning, AB
Sagav. 10
181 42 Lidingö


Xshus
Ryttarv. 39
181 41 LIDINGÖ


Ewelita Byggservice AB
Källängsv. 30
181 44 Lidingö


Tomila
Lillåkersv. 22
181 59 Lidingö


S Edin Plattsättning AB
Larsbergsv. 50
181 39 Lidingö


Mattsson Golv O Inredning
Gavelv. 5
181 61 LIDINGÖ


Andre Renoveringar
Lillåkersv. 8
181 59 Lidingö


Hammarby Sjöstad Bygg AB
Fregattv. 7
181 37 Lidingö


Crea Nord KBAnnons:


Fakta om Lidingö - golvlaggare.eu

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Pris på golvläggning i Lidingö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lidingö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lidingö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lidingö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lidingö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.