Golvläggare i Kungsängen - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kungsängen

Annons:
I staden Kungsängen finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kungsängen som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kungsängen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kungsängen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kungsängen företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kungsängen som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kungsängen

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kungsängen vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Don C. Bygg Och Service
Tarantellastigen 12
196 37 KUNGSÄNGEN


Stl Bygg & Kakel, AB
Sidenv. 6
196 38 Kungsängen


A.H Golvoslip
V. Rydsv. 104
196 31 KUNGSÄNGEN


Tony Lindqvist Vägg & Golv
Bomullsv. 24
196 38 Kungsängen


Ericson Bad & Snickeri i Skokloster AB
Öråker Mahognyvillan 1
196 93 KUNGSÄNGEN


J Svensson Kakel & Bygg AB
Penselv. 23
196 38 Kungsängen


Österback Golv & Badrum
Torget 2 A
196 30 Kungsängen

Annons:


Fakta om Kungsängen - golvlaggare.eu

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Pris på golvläggning i Kungsängen

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kungsängen varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kungsängen arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kungsängen.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kungsängen rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.