Golvläggare i Kista - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kista

Annons:
I staden Kista finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kista som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kista.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kista hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kista företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kista som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kista

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kista vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

T&A Connor Mark
Finlandsg. 64
164 74 Kista


Golvkedjan AB
Norgeg. 2
164 32 Kista


Sthlm Mark & Anläggning AB
Västfjordsgatan 56
164 55 KISTA


A.T. Comfort Golvslipning & Golvvård HB
Trondheimsg. 11
164 32 Kista


Sps Städ AB
Ringstedsg. 67
164 48 KISTA


Yekta Bygg AB
Constrolux AB
Nordkapsg. 17
164 36 Kista


Dileko HB
Lofoteng. 12
164 33 KISTA


ACKEs Stenmontage AB
Sibeliusgången 40
164 72 Kista


S.R.G (Svenska Renoverings Gruppen) AB
Lofoteng. 33
164 33 KISTA


Millroth Och Malmberg Multimotion AB
Hanstavägen 80
164 55 KISTA


Alex Bygg & Städ HB
Langelandsg. 38
164 43 Kista

Annons:


Fakta om Kista - golvlaggare.eu

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Pris på golvläggning i Kista

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kista varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kista arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kista.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kista rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.