Golvläggare i Järna - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Järna

Annons:
I staden Järna finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Järna som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Järna.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Järna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Järna företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Järna som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Järna

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Järna vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Nordiska Naturhem AB
Almviks Gård
153 95 JÄRNA


Dreydels Golv HB
Gullvivsstigen 48
153 31 JÄRNA


C.M. Kakel Artisten
Ensta 6
153 95 JÄRNA


Målerifirma Sture Hagström AB
Tuna Industriv. 11
153 30 Järna


Byggfutten Bygg & Plattsättning AB
Storg. 67
153 30 Järna

Annons:


Fakta om Järna - golvlaggare.eu

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Pris på golvläggning i Järna

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Järna varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Järna arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Järna.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Järna rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.