Golvläggare i Ingarö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ingarö

Annons:
I staden Ingarö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ingarö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ingarö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ingarö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ingarö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ingarö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ingarö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ingarö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Nordlund Bygg Ingarö AB
Insjöv. 9
134 64 Ingarö


Id Golv
Ökenv. 5
134 65 INGARÖ


Stockholms Design & Stenteknik
Fågelviksv. 174
134 64 Ingarö


Mats Jakobsson Golv & Byggservice
Gröndalsv. 16
134 60 Ingarö


Ingarö Rör
Högslingan 50
134 65 INGARÖ


Byggnadsfirma Mathias Björck AB
Calle Flygares v. 27
134 60 Ingarö


Fred Hol Kristian Lundell
Myskviksv. 12
134 69 INGARÖ

Annons:


Fakta om Ingarö - golvlaggare.eu

Ingarö är en ö i Värmdö kommun i landskapet Uppland i Stockholms län. Ön utgör huvuddelen av Ingarö socken. På Ingarö kyrkogård ligger Sveriges första flygare Carl Cederström begravd, även kallad ”Calle flygare” av lokalbefolkningen.

Yta: 63 km2
Invånarantal: 4500, år 1995

Pris på golvläggning i Ingarö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ingarö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ingarö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ingarö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ingarö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.