Golvläggare i Huddinge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Huddinge

Annons:
I staden Huddinge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Huddinge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Huddinge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Huddinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Huddinge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Huddinge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Huddinge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Huddinge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Wiwood AB
Elektronv. 1
141 49 HUDDINGE


Tarki Bygg AB
Mangårdsv. 7
141 51 Huddinge


Mattes Golvservice
Myrängsv. 26
141 37 Huddinge


Stenfirma Valter Eklund AB
Sördalav. 22 A
141 60 Huddinge


Stadens Golv AB
Dalkarlsv. 49
141 40 Huddinge


Julias Plattsättning och Bygg AB
Kvarnvretesv. 7
141 91 Huddinge


Frööjds Kakelbygg
Champinjonv. 15
141 60 Huddinge


Distriktsmäklarna I Stor Stockholm AB
Lavspinnarv. 9
141 37 Huddinge

Annons:


Fakta om Huddinge - golvlaggare.eu

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Pris på golvläggning i Huddinge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Huddinge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Huddinge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Huddinge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Huddinge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.