Golvläggare i Hölö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hölö

Annons:
I staden Hölö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hölö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hölö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hölö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hölö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hölö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hölö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hölö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Edins Måleri & Kakel AB
Hammarv. 14
153 94 Hölö


Jch Måleri
Viv. 9
153 71 HÖLÖ


Järna Fogfria Industrigolv AB
SYRÉNBACKEN A
153 92 Hölö

Annons:


Fakta om Hölö - golvlaggare.eu

Hölö är en tätort i Södertälje kommun och kyrkbyn i Hölö socken i Södermanland. Orten är belägen strax norr om Vagnhärad, söder om Södertälje. Den ramas in av Nyköpingsbanan i väster och E4 i öster.

Yta: 133,21 hektar
Invånarantal: 1 400, år 2010

Pris på golvläggning i Hölö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hölö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hölö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hölö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hölö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.