Golvläggare i Haninge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Haninge

Annons:
I staden Haninge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Haninge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Haninge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Haninge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Haninge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Haninge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Haninge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Haninge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Matt-Center i Handen AB
Nynäsv. 3 F
136 47 HANINGE


Stengolvspecialisten I Haninge AB
Lodjurets g. 202
136 64 Haninge

Annons:


Fakta om Haninge - golvlaggare.eu

Haninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland. I öster gränsar kommunen till Östersjön med Stockholms södra skärgård.

Yta: 464,37 km2
Invånarantal: 83 866, år 2015

Pris på golvläggning i Haninge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Haninge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Haninge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Haninge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Haninge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.