Golvläggare i Handen - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Handen

Annons:
I staden Handen finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Handen som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Handen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Handen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Handen företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Handen som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Handen

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Handen vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Södra Stockholms Byggservice AB
Ängsv. 57 C
136 48 Handen


A.S.J. Bygg AB
Träffg. 4
136 44 Handen

Annons:


Fakta om Handen - golvlaggare.eu

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Pris på golvläggning i Handen

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Handen varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Handen arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Handen.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Handen rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.