Golvläggare i Hallstavik - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hallstavik

Annons:
I staden Hallstavik finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hallstavik som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hallstavik.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hallstavik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hallstavik företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hallstavik som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hallstavik

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hallstavik vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Siivonens Entreprenad, AB
Vallmov. 13
763 41 Hallstavik


Greenleaf Byggservice AB
Mariav. 6
763 42 HALLSTAVIK


Österman, Lars Åke
Carl Wahrens v. 26
763 34 Hallstavik


Hallstaviks Mur Och Kakel AB
Sundsbacken 33
763 91 HALLSTAVIK


Östermans Golv & Bygg Hallstavik ABAnnons:


Fakta om Hallstavik - golvlaggare.eu

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånarantal: 4 476, år 2010

Pris på golvläggning i Hallstavik

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hallstavik varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hallstavik arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hallstavik.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hallstavik rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.