Golvläggare i Gustavsberg - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Gustavsberg

Annons:
I staden Gustavsberg finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Gustavsberg som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Gustavsberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Gustavsberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Gustavsberg företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Gustavsberg som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Gustavsberg

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Gustavsberg vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Tomas Måleri & Design, AB
Grindstugärde 16
134 31 GUSTAVSBERG


HallS Fastighetsservice
Björnskogsv. 36
134 35 GUSTAVSBERG


Hjertzell Bygg AB
Lövsångarv. 17
134 42 GUSTAVSBERG


Momentus Management Consulting AB
Fenix v. 20
134 44 GUSTAVSBERG


Gdo Golvslipning HB
Renv. 41
134 34 Gustavsberg


Hjertzell Bygg AB
Lövsångarv. 17
134 42 GUSTAVSBERG

Annons:


Fakta om Gustavsberg - golvlaggare.eu

Gustavsberg är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 40 000 invånare bor drygt 11 000 i Gustavsberg. Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den östra delen av Värmdön angränsande i väst mot Ormingelandet.

Yta: 427,00 hektar
Invånarantal: 11 333, år 2010

Pris på golvläggning i Gustavsberg

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Gustavsberg varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Gustavsberg arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Gustavsberg.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Gustavsberg rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.