Golvläggare i Grödinge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Grödinge

Annons:
I staden Grödinge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Grödinge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Grödinge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Grödinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Grödinge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Grödinge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Grödinge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Grödinge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Segersjö Golvtjänst HB
Vårstav. 15 B
147 70 Grödinge


Grödinge Bygg & Inredning AB
Enrotsv. 9
147 92 Grödinge


Prespro
Kärrhagen 1
147 91 GRÖDINGE


Håkans Golvservice
Vårstav. 33 A
147 70 Grödinge


Aronsson Inreder HB
Lövlund 18
147 91 GRÖDINGE


Grödinge Parkett
Enrotsv. 9
147 92 Grödinge


Ringkvist Bygg & Montage
Olberga Enbacken 2
147 92 Grödinge

Annons:


Fakta om Grödinge - golvlaggare.eu

Grödinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad, ingår sedan 1971 i Botkyrka kommun och motsvarar från 2016 Grödinge distrikt. Grödinge socken har medeltida ursprung. 1968 överfördes från Mörkö socken södra delen av Näslandet och 1974 överfördes hit en mindre del av Sorunda socken.

Yta: 116 km2
Invånarantal: 5023, år 2000

Pris på golvläggning i Grödinge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Grödinge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Grödinge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Grödinge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Grödinge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.