Golvläggare i Gräddö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Gräddö

Annons:
I staden Gräddö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Gräddö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Gräddö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Gräddö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Gräddö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Gräddö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Gräddö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Gräddö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Pmd Bygg & Plattsättning
Fagerängsvägen 3 F
760 15 Gräddö

Annons:


Fakta om Gräddö - golvlaggare.eu

Gräddö är en småort i Rådmansö socken i Norrtälje kommun i Roslagen. Från Gräddö avseglade den svenska expeditionskåren som i augusti år 1809 avseglade till Ratan i Västerbotten för att slå den ryska infallande armén.

Yta: 97 hektar
Invånarantal: 250, år 2010

Pris på golvläggning i Gräddö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Gräddö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Gräddö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Gräddö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Gräddö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.